Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها ورود برخی آرایشگران به جراحی‌های زیبایی در زاهدان دردسرساز شده و برخی از آن‌ها بدون مجوز، در سایه نبود نظارت‌های مستمر و کافی در مراکز غیر مجاز اقدام به انجام عمل جراحی زیبایی می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی عباس زاده محمودی، مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به صنف آرایشگران زنانه و تداخل در امور پزشکی بیان کرد: تخلفات عمده در آرایشگاه‌های زنانه به دو دسته تخلفات صنفی و بهداشتی تقسیم می شود و گران‌فروشی و دریافت مبالغی هنگفت، عدم نصب قیمت خدمات در محل آرایشگاه، ارائه خدمات باکیفیت پایین و لوازم بی‌کیفیت از جمله تخلفات صنفی در این زمینه هستند که قابل پیگیری از طریق اتحادیه مربوطه این صنف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: متولی نظارت بر صنوف از جمله صنف آرایشگران زنانه ابتدا اتحادیه مربوطه هستند و در ابتدا اگر تخلفی در هر زمینه مشاهده شود بازرسی اتحادیه باید نسبت به تنظیم گزارش اقدام و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کند، همچنین اتحادیه اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز متولی نظارت بر صنوف می باشند و به محض مشاهده تخلف به صورت سیستمی گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال می شود.
 
وی افزود: تعزیرات حکومتی در گشت ها بیشتر به عنوان یک بازو و کمک است و احراز تخلف بر عهده دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صمت و اتاق اصناف می باشد.
 
مدیرکل تعزیرات استان با اشاره به قوانین و مقررات موجود بر نظارت بر خدمات آرایشگاه‌ها تصریح کرد: قوانین متعددی در خصوص تخلفات در حوزه صنفی، بهداشتی و قاچاق وجود دارد که بر اساس نوع تخلف مجازات ها متفاوت بوده و در خصوص صنف آرایشگران نیز بر اساس نوع تخلف پرونده تشکیل و در شعبه ویژه مربوط رسیدگی می شود برای مثال تخلفات گران‌فروشی تقلب به قانون نظام صنفی تبدیل آرایشگاه به موسسه پزشکی غیر مجاز توسط اشخاص فاقد صلاحیت به قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و عرضه کالای قاچاق در آرایشگاه به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز رجوع می شود.
 
وی گفت: بازرسین دانشگاه علوم پزشکی مستمر نظارت بر تمامی موسسات واحدهای پزشکی را در دستور کار دارند و هرگونه اقدامی که دخالت در امور پزشکی توسط افراد فاقد صلاحیت باشد از سوی آن مرجع تشکیل پرونده خواهد شد و برابر نوع تخلف پرونده قابلیت رسیدگی به دستورات حکومتی و یا دادسرا را دارد.
 
عباس زاده با اشاره به مجازات آرایشگاه‌های متخلف اذعان کرد: تخلفات در قوانین نحوه و میزان جریمه مشخص است برای نمونه در تخلف گرانفروشی برابر ماده ۵۷ قانون نظام صنفی کم‌فروشی با توجه به دفعات تکرار و میزان ارزش تخلف جریمه متفاوت است و در صورت عرضه کلاه قاچاق در آرایشگاه زنانه یا کشف کالای غیرمجاز از جمله لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق برابر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با متخلف برخورد خواهد شد.
 
وی گفت: در سال گذشته درشهرستان زاهدان آرایشگاه های زنانه ۲۵۲ بار مورد بازرسی در گشت های مشترک قرار گرفتند که این آمار جدا از بازرسی تخصصی اتحادیه بر زیر مجموعه و بازدیدهای بازرسین سازمان صمت است و ۵۰ پرونده تخلفات در این حوزه تشکیل و بالغ بر ۱۰۰ میلیون ریال محکومیت صادر شد.
 
مدیرکل تعزیرات استان با اشاره به انجام کارهایی همچون تاتو، بوتاکس توسط افراد غیر متخصص و استفاده از لوازم آرایشی غیر مجاز و غیر بهداشتی در برخی از آرایشگاه ها، تعزیرات حکومتی را در برخورد با اینگونه تخلفات که باعث به خطر انداختن سلامت شهروندان می شود جدی و مصمم دانست و افزود: در جهت اثر گذاری هر چه بیشتر پرونده های متخلفان در سریعترین زمان ممکن رسیدگی و به اشد مجازات پیش بینی شده در قانون محکوم خواهند شد.
 
وی ادامه داد: در سال جاری با توجه به برنامه‌های اقتصادی دولت و مردم سازی یارانه ها تمرکز گشت های مشترک بیشتر بر روی اقلام و کالاهای اساسی می باشد ولی این خود نشان دهنده این نیست که سایر صنوف و خدمات نادیده گرفته شود و در کنار انبار ها و کالاهای اساسی همکاران صنوف آرایشگران زنانه و مردانه را نیز تحت نظر دارند.
 
عباس زاده خاطرنشان کرد: بسیاری از کسب و متصدیان واحدهای صنفی آرایشگران زنانه باید قانون مداری را رعایت کنند در شرایط فعلی از تمامی افرادی که با انصاف در کنار مردم باشند حمایت و با افراد سودجو با قاطعیت برخورد خواهد شد برای شناسایی متخلفین نیاز به همراهی شهروندان است که می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات از طریق سامانه تلفنی ۱۳۵ تخلفات را منعکس کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آرایشگران زنانه تعزیرات حکومتی آرایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حسین نجف زاده  افزود: یکی از این پرونده ها مربوط به مشاور املاک متخلف بود که به پرداخت چهار میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

وی اضافه کرد: در این پرونده، به تخلف واحد مشاور املاکی در ارائه خدمات انجام معامله به میزان ۴۵۷ میلیون ریال و تنظیم قرارداد غیررسمی در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

وی اظهار کرد: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و علاوه بر پرداخت ۴۵۷ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر مبلغ گرانفروشی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی ادامه داد: در پرونده دیگری، تخلف واحد موبایل فروشی برای تقلب در فروش گوشی آیفون ۱۱ به میزان ۲۱۶ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

نجف زاده گفت: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و علاوه بر پرداخت ۲۱۶ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی، متهم را به پرداخت ۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر میزان تخلف محکوم کرد.

وی درخصوص پروده پزشک متخلف نیز بیان کرد: در این پرونده یک مراجعه کننده به علت اضافه دریافتی به میزان ۱۲۲ میلیون ریال از یک پزشک شکایت کرده بود.

وی افزود: با بررسی پرونده، تخلف انتسابی به پزشک محرز و این فرد علاوه بر توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی، یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال جریمه شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی اضافه کرد: همچنین یک نانوا و یک شیرینی فروش به ترتیب به علت کم فروشی و گرانفروشی به پرداخت ۱۳۰ و ۲۲۰ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

دیگر خبرها

  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • تبلیغ جنجالی آرایشگاه زنانه با عروس‌ نوجوان | مدیر سالن بازداشت شد
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی
  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • محکومیت پزشک متخلف در ارومیه